Chill Out Chenin Blanc 12,5% 3 ltr.

3 L / Chill Out

I lager

60,00 kr / L

Dina fördelar

  • Enkelt och billigt
  • Många bra erbjudanden
  • Köp mer och spara mer
  • Enkel och säker betalning
  • Kiosk den snabbaste genvägen till gränsen

Beskrivning
Chill Out Chenin Blanc
Alkoholprocent: 12,5 %
Volym: 3 l
Land: Sydafrika
Druva: Chenin Blanc
Typ: Vitt vin
Torrhetsgrad: Medeltorr
Färg: Ljus gyllene
Serveringstemperatur: 8-10°C
Passar till: Skaldjur, lätt kött, grönsaksrätter, milda ostar
Innehåller sulfiter: Ja
Beskrivning:
Chill Out Chenin Blanc i en 3-liters förpackning representerar den perfekta kombinationen av tillgänglighet och kvalitet. Detta är ett vin som inte bara är perfekt för vardagsnjutning, utan också ett som kan komplettera ett brett utbud av måltider och tillfällen.
Smakprofil:
Med en tilltalande doft av tropiska frukter, päron och en touch av honung, erbjuder Chill Out Chenin Blanc en smak som är lika inbjudande som den är komplex. Detta vin balanserar sina rika fruktsmaker med en behaglig syra, vilket resulterar i en smak som är både uppfriskande och ihållande.
Servera och njut:
Denna Chenin Blanc är en utsökt följeslagare till ett brett utbud av rätter, inklusive skaldjur, lätt kött och vegetariska rätter. Den fruktiga och medeltorra karaktären gör det också till ett utmärkt val för den som letar efter ett vin att njuta av en solig eftermiddag eller en avslappnad kväll.
Vinifiering:
Druvorna till Chill Out Chenin Blanc skördas i Sydafrikas idylliska klimat, där soligt väder och svala nätter skapar de idealiska förutsättningarna för att odla druvor med intensiv doft och smak. Vinet jäser under kontrollerade förhållanden för att bevara sin naturliga friskhet och karaktär.
Lagring:
Chill Out Chenin Blanc bör förvaras svalt och borta från direkt ljus för att behålla sin optimala kvalitet och smak. Det är bäst att avnjutas ungt att uppleva den fulla buketten av aromer och smaker som gör detta vin så tilltalande.
Slut:
Njut av det bästa av Sydafrikas vinland med Chill Out Chenin Blanc. Med sin omisskännliga karaktär och uppfriskande smak är detta ett vin som inbjuder dig att koppla av, ta en stund för dig själv och verkligen "chilla" med varje klunk.
Mer information

Market Price

219,00 kr

Fabrikant

Altia Plc P.O. Box 35000101 Helsinki Finland