Crocodile Creek Chardonnay 13% 3 Ltr

3 L / Crocodile Creek

I lager

43,33 kr / L

Dina fördelar

  • Enkelt och billigt
  • Många bra erbjudanden
  • Köp mer och spara mer
  • Enkel och säker betalning
  • Kiosk den snabbaste genvägen till gränsen

Beskrivning
Crocodile Creek Chardonnay
Alkoholprocent: 13 %
Volym: 3 l
Land: Australien
Druva: Chardonnay
Typ: Vitt vin
Torrhetsgrad: Torr
Färg: Glittrande gyllene
Serveringstemperatur: 10-12°C
Passar till: Fisk, skaldjur, pasta med krämiga såser, ljust kött
Innehåller sulfiter: Ja
Beskrivning:
Crocodile Creek Chardonnay är ett utsökt exempel på den fina vinproduktionen från Australien. Varje droppe erbjuder en harmonisk blandning av intensiv fruktig arom och en välbalanserad, fyllig smak, vilket gör den till ett populärt val bland vinälskare.
Smakprofil:
Denna Chardonnay utvecklar en förtrollande bukett av färska citrusnoter, mogna äpplen och delikata undertoner av tropiska frukter. Dess rika, fruktiga karaktär är fint balanserad med en uppfriskande syra, vilket ger vinet en behaglig lätthet och livlighet.
Servera och njut:
Med sin mångsidiga natur är Crocodile Creek Chardonnay en idealisk följeslagare till ett brett utbud av rätter, särskilt skaldjur, pasta med krämiga såser och lätt kött. Vinet bör serveras kylt vid 10-12°C för att de ömtåliga aromerna ska kunna blomma ut fullt ut.
Vinifiering:
Utvalda Chardonnay-druvor, handplockade vid optimal tidpunkt, genomgår en exakt jäsningsprocess för att framhäva druvans naturliga aromer och karaktär. Den noggrant balanserade vinifieringen säkerställer att varje flaska innehåller essensen av den australiensiska terroiren.
Lagring:
Crocodile Creek Chardonnay är utvecklad för omedelbar njutning, men kan också förbättras genom korttidsförvaring. För bästa kvalitet, förvara vinet i en sval och mörk miljö, skyddad från direkt solljus och värmekällor.
Slut:
Gör dig redo för en resa genom Australiens hisnande landskap med Crocodile Creek Chardonnay. Dess eleganta sammansättning av fruktiga toner och en balanserad syra erbjuder en autentisk smakupplevelse som sticker ut i alla vinsamlingar.
Mer information

Market Price

179,00 kr

Allergen Statement

Contains sulphites

Fabrikant

Weinkellerei Einig-Zenzen GmbH & Co. KG 56759 Kaisersesch

Applicable Dangerous Goods Regulations

Not Applicable