No.1 Premium Vodka 37,5% 3 L

3 L / No.1

I lager

133,33 kr / L

Dina fördelar

  • Enkelt och billigt
  • Många bra erbjudanden
  • Köp mer och spara mer
  • Enkel och säker betalning
  • Kiosk den snabbaste genvägen till gränsen

Beskrivning
No.1 Premium Vodka 37,5% 3 L är en imponerande och raffinerad vodka som erbjuder en perfekt balans mellan kvalitet och renhet. Med en alkoholprocent på 37,5% och presenterad i en generös 3 liters flaska, är denna vodka skapad för dem som värdesätter traditionell destillationskonst och ren smak. No.1 Premium Vodka är en hyllning till den klassiska vodkaupplevelsen, vilket gör den till en viktig del av alla spritkollektioner.
Innehåll: 3 liter
Alkoholhalt: 37,5 %
Tillverkare: No.1 Spirits
Typ: Vodka
Smaknoteringar: Denna vodka kännetecknas av sin mjuka och rena profil. Den har en diskret och balanserad smak som är lätt och behaglig, vilket ger en jämn och ren finish.
Serveringsförslag: No.1 Premium Vodka är perfekt att njuta av snyggt, på is eller som en viktig ingrediens i både klassiska och innovativa cocktails. Det fungerar även utmärkt i kombination med mixers för att skapa enkla och uppfriskande drycker.
Förpackning: Flaskans design är klassisk och elegant, vilket återspeglar vodkans premiumstatus och kvalitet. Den stora flaskstorleken gör den till ett iögonfallande mittpunkt i alla barsamlingar.
Idealisk serveringstemperatur: Avnjuts bäst kyld för att njuta av dess mjuka och rena karaktär.
Rekommenderad glastyp: Ett klassiskt vodkaglas eller ett stilrent cocktailglas för att framhäva dess mångsidighet och elegans i drinkar.
Om tillverkaren:
No.1 Spirits, erkänd för sin expertis inom att skapa kvalitetssprit, har en stark tradition av att producera vodka som kombinerar renhet med smakfull finess.
Historia:
Sedan introduktionen har No.1 Premium Vodka etablerat sig som ett populärt val bland vodkaentusiaster, tack vare dess fokus på kvalitet och tillgänglighet. Denna vodka har blivit synonymt med tillförlitlighet och sofistikering i spritvärlden.
Serveringsförslag:
No.1 Premium Vodka 37,5% 3 L är ett idealiskt val för dig som letar efter en klassisk vodkaupplevelse. Den är perfekt för stora sammankomster, fester eller som ett imponerande tillskott till en hemmabar. Med sin stora volym och rena smak är No.1 Premium Vodka lämplig för att möta ett brett utbud av preferenser och är utmärkt för att skapa en mängd olika eleganta och uppfriskande cocktails.
Mer information

Market Price

799,00 kr

Fabrikant

AB No. 1 Production, SE-462 Vänersborg Sweden

Applicable Dangerous Goods Regulations

Not Applicable