Havana Club Anejo 7 Anos 40% 1 L

1 L / Havana Club

I lager

549,99 kr / L

Dina fördelar

  • Enkelt och billigt
  • Många bra erbjudanden
  • Köp mer och spara mer
  • Enkel och säker betalning
  • Kiosk den snabbaste genvägen till gränsen

Beskrivning
Havana Club Añejo 7 Años är en prisbelönt rom som förkroppsligar själen och traditionen hos kubansk rom. Denna ädla sprit är ett bevis på den tid, omsorg och skicklighet som krävs för att skapa en rik och komplex rom. Med sju år under den tropiska himlen är varje droppe symbolen för den kubanska romkulturen.
Volym: 1 L
Alkoholhalt: 40%
Producent: Havana Club
Typ: Añejo Rum (Aging Room)
Ursprung: Kuba
Smakanteckningar:
Utseende: Djupt gyllene mahognyfärg som omedelbart antyder en rom av ålder och substans.
Doft: Doften är komplex med tropiska frukter, kola, kakao och en stark närvaro av ek.
Smak: Fyllig och nyanserad smak med lager av vanilj, choklad, kaffe och söt tobak, kompletterat med en kvardröjande rikedom av kryddor.
Eftersmak: Varm, långvarig och fyllig med en karakteristisk sötma och krydda som dröjer sig kvar i munnen.
Om tillverkaren:
Havana Club är ett ikoniskt varumärke synonymt med kubansk rom och känt över hela världen för sin höga standard och autenticitet. Destilleriet har länge varit en bastion för innovation inom destillering, samtidigt som de fortfarande håller fast vid traditionella metoder.
Historia:
Havana Club har tillverkats på Kuba sedan 1878 och har blivit en sann representant för kubansk identitet. Añejo 7 Años skapades för att fira den rika och levande kulturen på Kuba och har förtjänat status som en av de mest respekterade åldrade rommen på marknaden.
Serveringsförslag:
Havana Club Añejo 7 Años är perfekt att dricka snyggt för att verkligen uppskatta dess djup och komplexitet. Den är även en utmärkt komponent i sofistikerade cocktails där dess karaktär kan lysa igenom, som t.ex en Cubata eller en gammal kuban. Robustheten i denna rom gör att den också passar att avnjutas till en god cigarr eller en mörk chokladdessert.
Mer information

Market Price

405,71 kr

Fabrikant

Pernod Ricard Deutschland GmbH Habsburgerring 250674 Köln Deutschland