Bombay Sapphire 40 % 1 L

1 L / Bombay Sapphire

I lager

349,99 kr / L

Dina fördelar

  • Enkelt och billigt
  • Många bra erbjudanden
  • Köp mer och spara mer
  • Enkel och säker betalning
  • Kiosk den snabbaste genvägen till gränsen

Beskrivning
Bombay Sapphire 40% 1L är en erkänd och ikonisk gin, älskad för sin utsökta blandning av växter och utsökt klarhet. Med en alkoholprocent på 40% och presenterad i en 1 liters flaska, produceras denna gin genom en unik ånginfusionsprocess som säkerställer en extraordinär renhet och en fin balans av smaker. En favorit bland ginälskare världen över, Bombay Sapphire är känt för sin mångsidighet och kvalitet, vilket gör den till en viktig ingrediens i alla barkollektioner.
Innehåll: 1 liter
Alkoholhalt: 40%
Producent: Bombay Sapphire
Typ: Gin
Smaknoter: Bombay Sapphire har en delikat och komplex smakprofil som inkluderar toner av enbär, citronskal, koriander, angelicarot och andra exotiska växter. Den erbjuder en fräsch och balanserad smakupplevelse med en subtil och uppfriskande finish.
Serveringsförslag: Denna gin är idealisk för en klassisk gin och tonic, där dess distinkta smaktoner kan vecklas ut fullt ut. Den är också utmärkt som bas i en mängd olika cocktails, där dess distinkta profil kan lägga till djup och elegans.
Förpackning: Flaskans design är tidlös och elegant, vilket återspeglar produktens kvalitet och status. Det är både funktionellt och snyggt, vilket gör det till ett enastående tillägg till alla barskåp.
Idealisk serveringstemperatur: Avnjuts bäst kyld för att få fram dess rena och uppfriskande smaktoner.
Rekommenderad glastyp: Ett klassiskt ginglas för att njuta av ginens rika karaktär, eller ett cocktailglas för att utforska dess mångsidighet i drinkskapelser.
Om tillverkaren:
Bombay Sapphire är erkänd för sin spetskompetens och innovation inom gintillverkning och har en lång historia av att skapa gin av högsta kvalitet.
Historia:
Sedan lanseringen har Bombay Sapphire 40% 1L uppnått globalt erkännande och har blivit en av de mest populära och respekterade ginen på marknaden.
Serveringsförslag:
Bombay Sapphire 40% 1L är ett utmärkt val för dig som letar efter en högkvalitativ gin med en klassisk och sofistikerad profil. Den är idealisk för att njuta av vid speciella tillfällen, för sofistikerade cocktailkvällar eller som en viktig del av en hemmabar. Med sin rena smak och eleganta presentation är Bombay Sapphire perfekt för att skapa en mängd olika eleganta och smakrika cocktails.
Mer information

Market Price

427,14 kr

Fabrikant

G&J Distillers & Bottlers Limited Melbury Park Clayton Road WA3 6PH Birchwood Warrington UK