Porto Valdouro Ruby 19% 0,75 ltr.

0.75 L / Porto Valdouro

I lager

159,99 kr / L

Dina fördelar

  • Enkelt och billigt
  • Många bra erbjudanden
  • Köp mer och spara mer
  • Enkel och säker betalning
  • Kiosk den snabbaste genvägen till gränsen

Beskrivning
Produktinformation
Produktnamn: Porto Valdouro Ruby
Volym: 75 cl
Alkoholhalt: 19%
Land: Portugal
Region: Douro
Tillverkare: Valdouro (tillverkad av Krohn)
Druvtyp: Touriga Nacional, Touriga Francesa, Tinta Barocca
Beskrivning
Porto Valdouro Ruby är en hedervärd representation av Portugals Douro-dal, ett område känt för sitt enastående portvin. Detta rika och fylliga vin är en läcker blandning av traditionella portugisiska druvsorter, med en djup rubinröd färg och en intensiv bukett av mogna röda frukter, mörk choklad och kryddor.
Smakanteckningar
Porto Valdouro Ruby utvecklas med förföriska aromer av jordgubbar, körsbär, mörk choklad och en hint av krydda på näsan. Smakpaletten erbjuder en harmonisk blandning av söta, mogna fruktsmaker, förfinade av en sammetslen konsistens och en hint av krydda. Dess robusta struktur och livfulla fräschör lyfter den övergripande smakupplevelsen och återspeglar den autentiska Dourodalens karaktär.
Serveringsförslag
Detta vin är en perfekt följeslagare till ostar, desserter eller som en oberoende eftermiddagsdrink. Dess rika konsistens och välbalanserade sötma gör den till en trevlig njutning för alla tillfällen. Den kan avnjutas omedelbart eller mognas ytterligare för att utveckla djupare komplexitet.
Om tillverkaren
Valdouro, etablerad på 1800-talet, är känt för sitt konsekventa engagemang för att skapa premiumportviner som vackert uttrycker Dourodalens unika terroir. Varje flaska vittnar om ett arv av kvalitet och traditionella vinframställningsmetoder som gör varje klunk till en resa genom historien om portugisisk vinframställning.
Matparning
Porto Valdouro Ruby går hand i hand med ett urval av mogna och hårda ostar, ädelost eller söta desserter. Det är också ett attraktivt val för portvinentusiaster och ett stilfullt tillskott till alla vinsamlingar, tack vare den eleganta flaskan med Valdouros distinkta logotyp.
Förvaring och servering
För att njuta av Porto Valdouro Ruby som bäst rekommenderas att förvara vinet svalt, torrt och mörkt och servera det vid en temperatur mellan 16-18°C. Det kan drickas nu eller lagras för att utveckla ytterligare komplexitet med tiden.
Mer information
Porto Valdouro Ruby är både en smakupplevelse och en hyllning till den rika traditionen av portugisisk vinframställning som återspeglas i varje droppe av detta enastående vin. Det är en inbjudan att fördjupa sig i Dourodalens unika landskap och kultur genom ett vin lika rikt på historia som det är i smak.
Mer information

Market Price

149,00 kr

Fabrikant

Wiese & Krohn Lda., Rua Doutor António Granjo 122, 4400 Vila Nova de Gaia, Portugal