.

Sekretesspolicy - Vi skyddar dina personuppgifter

Våra kunders trygghet och säkerhet är mycket viktigt för oss och samtliga personuppgifter stannar hos oss. Vi tycker inte om när någon delar dessa uppgifter med andra parter och därför varken säljer eller delar vi detta med någon.

I samband med den nya dataskyddslagen GDPR som råder inom hela EU har vi uppdaterat vårt sätt att hantera personuppgifter. Vi har även gjort det tydligare i vilket syfte vi sparar och använder den information som våra kunder ger oss.

 

Uppgifter vi sparar

När du besöker vår sajt sparar vi de uppgifter du ger oss i form av vad du klickar på, vilka produkter du lägger i varukorgen och vilka varor du handlar. I kassan uppger du även viss information om dig själv. Dels för att säkerställa att du är över 18 år och för att vi ska kunna hålla hög säkerhet till dig som kund. Vi sparar ditt namn, födelsedatum, adress, telefonnummer, kundnummer, betalningsuppgifter och e-postadress. 

För att vi ska ha möjlighet att skicka information till dig om din order, kampanjer och sms, sparar vi din e-postadress och ditt telefonnummer. Din adress behöver vi för att kunna identifiera att det är just du som handlar hos oss.

Dessa uppgifter sparas också för eventuell framtida support och reklamationer. 

 

Så skyddar vi din integritet

På 247kiosk.se tar vi våra kunders integritet på högsta allvar och vi delar inte med oss av någon som helst information om våra kunder till tredje part. Enligt GDPR, har du som kund rätt att få den information som vi har om dig. Är informationen felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att den ska rättas eller tas bort från oss. Kontakta i så fall kundtjänst.

Hela sajten inklusive våra samarbetspartners sidor är digitalt krypterade och vi använder den senaste tekniken för detta. Betalningslösningar tillhandahåller våra partners Anyday som är största aktörerna på marknaden inom betalningslösningar.

Skulle ett dataintrång mot förmodan inträffa har vi tydliga och konkret rutiner för hur vi hanterar dessa för att minimal skada ska ske. Du som kund kan också vara trygg med att om något skulle inträffa kommer du att bli informerad om detta.

Får du våra kampanjutskick och du inte längre vill ta emot detta kan du enkelt avregistrera dig via en avregistreringslänk i nyhetsbrevet.

Du kan också kontakta vår kundtjänst om du behöver hjälp.

 

Dina rättigheter

Du har alltid rätt att när som helst få ett utdrag på den information vi har sparat om dig. Samt att veta i vilket syftepersonuppgifterna används. Du har också rätt att be oss ändra eller ta bort dessa uppgifter, bara kontakta oss på kundservice så hjälper vi dig.