Chivas Regal 12 years 40% 1 L

1 L / Chivas Regal

I lager

499,99 kr / L

Dina fördelar

  • Enkelt och billigt
  • Många bra erbjudanden
  • Köp mer och spara mer
  • Enkel och säker betalning
  • Kiosk den snabbaste genvägen till gränsen

Beskrivning
Produktnamn: Chivas Regal - 12 år gammal
Innehåll: 1 liter
Alkoholhalt: 40% Vol.
Land: Skottland
Typ: Blended Scotch Whisky
Locktyp: Skruvlock
Historia:
Chivas Regal skapades av bröderna John och James Chivas. Som köpmän av den gamla skolan var kvalitet och service alltid av yttersta vikt för dem. De levererade till och med till det engelska kungahuset. Med en önskan att förse sina kunder med jämn kvalitet och smak började bröderna blanda whiskyfat tillsammans i mitten av 1800-talet. Dessa fat förvarades i källaren under deras verksamhet och köptes från omgivande destillerier, främst i Speyside-regionen i nordöstra Skottland.
Chivas Regal som världen känner till idag lanserades första gången 1938. Den blev snabbt en succé och säljs nu i över 200 länder runt om i världen. Chivas Regal har blivit en symbol för lyx och är känd som en av världens mest ikoniska whisky.
Smakprofil:
Chivas Regal 12 years Whisky är en rik och smidig blandning som kombinerar stil, substans och tradition med en modern twist. Den är gjord av en blandning av olika skotsk malt- och grainwhisky, alla lagrade i minst 12 år.
Mer information:
Chivas Regal XV är en 15 år gammal Original Blended Scotch Whisky, som bland annat har lagrats på tidigare franska konjakfat. Denna whisky är otroligt len ​​och fruktig med smak av pocherade päron, kola och en hint av vanilj, vilket resulterar i en härlig sammetslen konsistens.
Ansökan:
Chivas Regal 12 år är perfekt att njuta av snyggt, med is eller i en klassisk cocktail. Med sin rika historia och djup av smak är den också idealisk för speciella tillfällen eller som present.
Mer information

Market Price

515,71 kr

Fabrikant

Chivas Brothers Ltd.Seafield Ave Keith Banffshire AB55 5BS UK