Albani Giraf Gold 5,6% 24 x 330ml

7.92 L / Albani

I lager

20,20 kr / L

Dina fördelar

  • Enkelt och billigt
  • Många bra erbjudanden
  • Köp mer och spara mer
  • Enkel och säker betalning
  • Kiosk den snabbaste genvägen till gränsen

Beskrivning
Gå in i en värld av exklusiv smak med Albani Giraf Gold. Med 5,6 % alkohol och bryggd till perfektion är denna gyllene öl det perfekta valet för den som letar efter en öl med karaktär, djup och en rik smakupplevelse.
Produktinformation:
Innehåll: 24 x 0,33 liters dunkar
Alkoholprocent: 5,6 %
Typ: Gyllene öl
Förfinad smak:
Albani Giraf Gold kännetecknas av sin fylliga, rundade smak med toner av karamelliserad malt och en fin beska som balanseras av en lätt sötma. Den gyllene färgen och det fylliga skummet fullbordar upplevelsen varje gång du öppnar en burk.
Tradition: Bryggas i Odense, Albani Breweries stolta hem, och är en hyllning till det hängivna hantverk och innovation som har kännetecknat bryggeriet sedan 1859.
Kvalitet: Varje droppe är resultatet av noggrant utvalda ingredienser och en bryggprocess som kombinerar traditionella tekniker med modern innovation.
Matparning:
Denna gyllene öl går hand i hand med en mängd rätter. Njut av den som en uppfriskande törstsläckare, eller låt den komplettera smakerna från grillade rätter, stekt kött och robusta ostar.
Ingredienser: Bryggad med en speciell blandning av malt och humle för att skapa den unika, rika smaken och aromen.
Exklusivitet: Giraf Gold är en exklusiv öl för dig som vill uppleva det allra bästa inom dansk bryggning.
En gyllene upplevelse:
Albani Giraf Gold representerar den överlägsna kvalitet och hantverk som Albani Breweries är kända för. Det är en öl för den som uppskattar en rik smak och en sublim upplevelse vid varje klunk. Unna dig själv och dina gäster en öl som förenar kvalitet och tradition i en oöverträffad kombination. Njut av den välbalanserade, komplexa smaken som gör Albani Giraf Gold till en favorit bland ölkännare. Skål!
Mer information

Market Price

299,00 kr