Hartwall Cool Grape 5,5% 24 x 330ml

7.92 L / Hartwall

I lager

23,99 kr / L

Dina fördelar

  • Enkelt och billigt
  • Många bra erbjudanden
  • Köp mer och spara mer
  • Enkel och säker betalning
  • Kiosk den snabbaste genvägen till gränsen

Beskrivning
Hartwall Cool Grape är en uppfriskande dryck som ger smaken av saftiga druvor till dina smaklökar. Detta paket innehåller 24 burkar à 330 ml vardera, och ölet har en alkoholprocent på 5,5 %. Oavsett om du vill njuta av det en solig sommardag eller som en festdrink med vänner, är Hartwall Cool Grape den perfekta följeslagaren.
Produktinformation:
Alkoholprocent: 5,5 %
Innehåll: 24 x 330 ml burkar
Land: Finland
Perfekt för: Avkoppling, sociala sammankomster och festliga tillfällen.
Hartwall Cool Grape erbjuder en uppfriskande klar lila färg och en doft som omedelbart väcker minnen av saftiga druvor i solen.
Smaken är söt och fruktig med en distinkt druvsmak. Den lätta syran ger en fin balans till smaken och lämnar en uppfriskande eftersmak. Hartwall Cool Grape är det perfekta sättet att njuta av smaken av druvor och den släcker törsten på ett uppfriskande sätt.
Med ett paket Hartwall Cool Grape har du alltid möjlighet att njuta av smaken av saftiga druvor. Servera kyld och dela med vänner och familj. Oavsett om det är som en avkopplande drink på terrassen eller som en festlig följeslagare för speciella tillfällen, kommer Hartwall Cool Grape alltid att leverera den saftiga och uppfriskande smak du söker. Rosta i vinskåpet och njut av varje klunk.
Mer information

Market Price

645,59 kr

Allergen Statement

Contains sulphites

Ingredient Description

Ingredients: water, cider, sugar, carbon dioxide, acidity regulator E330, stabilizers E414 and E445, natural grapefruit aroma and other natural flavours. Juice content at least 15%.

Applicable Dangerous Goods Regulations

Not Applicable