Mionetto Prosecco 11 % 0,75 ltr.

0.75 L / Mionetto

I lager

133,32 kr / L

Dina fördelar

  • Enkelt och billigt
  • Många bra erbjudanden
  • Köp mer och spara mer
  • Enkel och säker betalning
  • Kiosk den snabbaste genvägen till gränsen

Beskrivning
Mionetto Prosecco 11% 0,75 ltr.
Tillverkare: Mionetto
Vintyp: Mousserande, Prosecco DOC Treviso Brut
Druvtyp: Glera
Ursprungsland: Italien
Region: Prosecco DOC Treviso-zon
Alkoholhalt: 11%
Flaskstorlek: 0,75 ltr.
Beskrivning:
Mionetto Prosecco DOC Treviso Brut kännetecknas av sin lysande strågula färg och sin distinkta men stilfulla mousse. Med druvor från provinsen Treviso, en region känd för att producera högkvalitativ Prosecco, är detta mousserande vin en fröjd för sinnena. Flaskan är modern och elegant, kännetecknad av sina mjuka linjer, mikrotexturerade material och glänsande folier, vilket skapar en sofistikerad look.
Smakanteckningar:
Buketten är rik på aromer av Golden Delicious äpplen, medan smakprofilen präglas av aromatiska toner av honung, svart lakrits och akaciablomma. Detta välstrukturerade mousserande vin framställs med en delikat pressning av druvorna, och musten jäser utan skal. Den genomgår en sekundärjäsning via Charmat-metoden, vilket ger den gnistrande effekten.
Serveringsförslag:
Mionetto Prosecco avnjuts bäst inom ett år efter buteljering och bör serveras vid en temperatur på 6° - 8°C. Denna Prosecco är extremt mångsidig i parning, kärleksfulla grönsaker, minestrone, svamp, grillad fisk och nästan alla fiskbaserade preparat, vilket gör den till ett idealiskt val för ett brett utbud av kulinariska sammanhang.
Slutsats:
Mionetto Prosecco DOC Treviso Brut är ett uttryck för elegans och kvalitet. Dess halmgula färg, distinkta mousse och en bukett rik på aromer av Golden Delicious äpplen kombineras med smaktoner av honung, svart lakrits och akaciablomma, vilket skapar en oemotståndlig smakupplevelse. Njut av det på egen hand eller tillsammans med en mängd rätter för att förbättra din mat- och vinupplevelse.
Mer information

Market Price

99,00 kr

Fabrikant

The Wine People Srl, Via Maestri del Lavoro, 28, 38121 Trento TN, Italia